хардвер.

Ние работиме со некои од најголемите ИТ дистрибутивни компании низ целиот свет. Благодарение на бизнис принципите и политиката за квалитетни услуги, развивме лојалност кон нашите партнери, а клиентите, професионализмот и континуираната работа се основата на нашиот успех.

computers

Компјутери

Работејќи со брендови како Dell EMC и Lenovo им нудиме на нашите клиенти широк спектар за избор на компјутерска опрема . Без разлика дали тоа ќе бидат лаптопи, десктоп компјутери, работни станици или додатоци ние нудиме најдобра цена и квалитет во споредба со нашите конкуренти.

server

Сервери

Управувајте го вашиот бизнис напред со сервер кој одговара на вашите потреби. Намалување на трошоците и сложеноста со инвестирање во систем кој се справува со денешниот обем на работа и се проширува за да се прилагоди на идниот раст.

consumer

Потрошувачка електроника

Подобрете го вашето слободно време и работно време со избирање на неколку внимателно одбрани производи, како паметни телефони, таблети, слушалки, телевизори, аудио системи или други паметни уреди.

networks

Професионални мрежи

Нашето претпријатие нуди мрежни решенија кои ги намалуваат протоколите за комуникација, олеснувајќи ја интероперабилноста на системот и уредот, како и подобрено внатрешно и надворешно управување со податоците на претпријатието. Можете да изберете од нашата широка палета на опрема и решенија од брендови како Ubiquiti и Cisco.

phone

IP телефонија

Немој да бидете старомодни и да користите фиксен телефон. Спроведете VoIP (Voice over Internet Protocol) систем во вашата компанија и јавете се на сите преку интернет.

dell
lenovo
Acer
Microsoft
ubiquiti
Philips