Дидо Гроуп.

Компанија со 20-годишна традиција како Дидо Груп, ни даде целосна слобода за креативност во изработката на нивната нова веб-страница и дигитално присуство. Нашиот тим изработи решение засновано на WordPress со drag-and-drop веб-градител, повеќејазична поддршка (македонски и англиски) и модул за клиенти. Денес ние управуваме со нивните профили на социјалните мрежи и веб-страницата.

Клиент:

Дидо Гроуп ДООЕЛ

Услуги:

Корпоративен вебсајт, SEO, Хостинг, Маркетинг

Поврзани проекти