Елмонд Електро.

Една компанија како Elmond Electro со долга традиција на професионални услуги ни даде целосна слобода во креативноста за нивниот нов веб-сајт и дигиталното присуство. Нашиот тим го поедностави нивното лого и разви решение базирано на WordPress со Drag and Drop Web Builder, повеќејазична поддршка (македонски и англиски), модул за проекти и модули за клиенти. Денес ние управуваме со нивните профили на социјални медиуми и веб-страници.

Клиент:

Елмонд Електро ДООЕЛ

Услуги:

Корпоративен вебсајт, SEO, Хостинг, Маркетинг

Поврзани проекти