ИТЕК Системс.

Една компанија како ИТЕК Системс со долга традиција на професионални услуги ни даде целосна слобода во креативноста за нивниот нов веб-сајт и дигиталното присуство. Нашиот тим го поедностави нивното лого и разви решение базирано на WordPress со Drag and Drop Web Builder, модул за проекти и модули за клиенти. Денес ние управуваме со нивната веб-страница.

Клиент:

ИТЕК Системс

Услуги:

Корпоративен веб сајт, SEO, Хостинг, Маркетинг

Поврзани проекти