веб.

corporate

Корпоративни

Претставете го вашиот бренд на интернет, направете ја вашата веб-страница целна страница за идните деловни можности. Направете го поедноставно за вашите клиенти да научат за вашите производи или услуги преку нашата веб-платформа со модули како портфолија, препораки и интерактивни инфографици.

education

Едукативни

Воведете ги вашите идни студенти да се запознаат со училиштето или универзитетот на кој би сакале да присуствуваат. Донесете ги информациите што сакаат да ги знаат пред нивните врати. Со повеќе од 7 години искуство во одделот за образование, ние сме лидери во ИТ образовните решенија.

government

Владини

Доведете ја вашата влада во дигиталната ера, донесете ги информациите и услугите до вашите граѓани. Со модули како мулти-јазична поддршка, проектите и јавните набавки. Соодветно за држави, јавни претпријатија, општини и градови.

non-profit

Невладини

Веб-страница која совршено ќе го одразува брендот на вашата организација и причината за која се борите. Вашата порака ќе се шири до луѓето кои се таргет.

entertainment

Вести и забава

Додека новинарството станува се повеќе дигитално, треба да се движите напред во ланецот, истото е со забавата, ако сакате да се бидете во центарот на вниманието, мора да се преселите во дигиталната ера.

ecommerce

E-Трговија

Е-Трговија, се однесува на купување и продавање на стоки или услуги кои користат интернет, како и трансфер на пари и податоци за извршување на овие трансакции. Изберете модерен, поевтин и поефикасен начин за продажба на вашите производи.

bar2

ХоРеКа

Ние нудиме специјална веб-платформа за вашиот хотел, ресторан или кафе со посебни модули како дигитални менија, онлајн резервации и засилувачи (настани). Лесен систем кој постојано се ажурира за да ги задоволи вашите потреби.

elibrary

E-Библиотека

Најлесен систем за управување со библиотеките (LMS) кој можете да го замислите. Лесен за употреба и брз. Вклучува модули како книга, студент, управување со курсеви и трансакции
.

lms

Систем за управување со учењето

Модуларна платформа за управување со учењето (LMS), прилагодена за потребите на секое училиште, лесно приспособлива. Следење на напредокот на вашиот студент, управување со курсеви или предмети за да им обезбеди лесен пристап до најнови информации.

erp

Планирање на ресурси на претпријатија

Enterprise Resource Planning (ERP) се однесува на пакет на софтвер кој организациите го користат за да управуваат во секојдневните деловни активности, како што се сметководство, набавки, управување со проекти, управување со ризик и усогласеност, операции со синџирот на снабдување. Денес нашите ERP решенија се критични за управување со бизниси од сите големини и во сите индустрии. За овие компании, ERP е неопходна како електрична енергија која е потребна за светлата да останат вклучени.