Општи ЧПП

Каде се наоѓаме?

Се наоѓаме во Скопје, Северна Македонија.

Како може да не контактирате?

Можете да не контактирате преку е-пошта на info@visionsolutions.mk, телефон +389 79 348 751 или нашиот  формулар за контакт.

Кои се нашите цени?

Тоа зависи од проектот што го следите, ние ја пресметуваме цената преку информациите што ни ги испраќате преку формуларот за контакт.

Како да започнете?

Пред да потпишете или да се посветите на нешто, ве советуваме да го пополните нашиот формулар за контакт за да можеме да научиме за вашите потреби, клиенти и индустрија. Нема апсолутно никаква обврска со пополнување на овој формулар за контакт.

Дали ќе бидам заклучен во долгорочен договор?

Воопшто не! Сите наши услуги нудат еднократна исплата, месечен или годишен план. Никогаш нема скриени надоместоци за откажување. Ние сме среќни што може да ви кажеме дека никогаш не сме имале клиент да ги прекине своите услуги или да се префрли на друг провајдер, од кога започнавме со работа.

Дали има минимален почетен буџет?

Ние немаме буџет со прекалкулирани цени. Ние, исто така, немаме месечни минимуми или минимални потребни купени пакети. Нашата способност да се справиме со сите буџети – големи, мали и средно е тоа што не издвојува од другите. Кампањата на секој клиент се оценува поединечно врз основа на нивните цели, потреби и способности. Ќе го добиете во она што ќе го вложите, ако не можете да си дозволите удобен месечен маркетинг буџет, ќе ве известиме за вашите алтернативни опции.

Најчесто поставувани прашања за веб дизајн и развој

Зошто да користам компанија за веб дизајн?

Кога размислувате да изградите веб-сајт за вашата компанија, знаеме дека ви се претставени многу различни опции.
Постојат многу веб дизајн компании, веб-градители како Wix и пријателот на семејството што е добар со компјутери.
За некои луѓе, последните две опции може да бидат избор, но само искусен веб-дизајнер може да создаде производ кој ќе ги привлече посетителите и ќе ги претвори во клиенти.

Дали мојот веб-сајт треба да биде прилагоден за мобилни?

Да, да и повторно да! Околу 60% од сообраќајот на пребарувачите е од мобилни уреди како телефони и таблети. Ако вашата веб-страница не е прилагодена за мобилни уреди, ќе се откажете од многу потенцијални клиенти.

Како да ја оценам мојата веб-страница?

Пред да започнеме со ажурирање на вашата тековна страница или да создадеме сосема нова, Vision Solutions треба да изврши детална проценка на вашата тековна страница. Ги разгледуваме точките како што се брзина на страница, безбедност, мобилност, видливост на пребарувачот и многу повеќе. Добијте бесплатна евалуација денес!

Колку долго траат проектите за веб дизајн?

Секој проект е различен, така што нема поставена временска рамка. Сепак, ние се обидуваме да ги пуштиме во употреба сајтовите кои се веќе започнати во рок од еден до два месеци. Вашиот менаџер на клиент ќе ви даде детална временска рамка пред да започнеме со работа.

Најчесто поставувани прашања за маркетинг преку социјалните медиуми

Со кои социјални медиуми работиме?

Ние работиме со многу различни социјални медиуми! Ние работиме со главните социјални медиуми сајтови како Фејсбук, Твитер, ЈуТјуб, Инстаграм, Пинтерест и ЛинкдИн. Сепак, работиме и со десетици помали социјални медиуми.

Дали социјалните медиуми ќе работат за мојот бизнис?

Да. Социјалните медиуми имаат многу различни апликации и можат да работат за секоја компанија. Социјалните медиуми им даваат можност на претпријатијата директно да се поврзат со клиентите, како никое друго рекламено решение. Понекогаш бизнисите немаат време или вештини за ефикасно управување со нивните социјални медиуми.

Експертите на Vision Solutions можат да се справат со сите ваши потреби на социјалните медиуми.

Зошто да ангажирам агенција, отколку внатрешно?

Подобро е да му дозволите на професионалот да се справи со тоа. Вие и вашиот персонал се експерти во она што го правите и ние сме експерти за дигитален маркетинг. Примарната корист од користењето агенција за дигитален маркетинг е искуството и ресурсите.

Агенцијата за дигитален маркетинг како Vision има пристап до знаења и ресурси до кои можеби вие немате. Контактирајте не за бесплатна евалуација.

Често поставувани прашања за SEM и плати по клик рекламирање

Што е Плати-по-Клик?

ППК (или Плати-по-Клик) е модел на дигитален маркетинг, каде рекламодарот плаќа надоместок секој пат кога ќе се кликне на една од нивните реклами. ППК е ефикасен начин да се донесат луѓето на вашата веб-страница и може да биде многу профитабилен докулку правилно се управува.

Како управуваме со вашата ППК кампања?

Откако ќе направиме темелни истражувања за клучни зборови, за да ги идентификуваме најпрофитабилните клучни зборови, ние ќе правиме секојдневни приспособувања кон вашата кампања. Овие промени вклучуваат (но не се ограничени на) додавање на дополнителни клучни зборови, исклучувајќи ги негативните клучни зборови, кои нема да се конвертираат, насочување на целни страници, распоред на реклами и демографско насочвање.