маркетинг.

google

Oптимизација на пребарувачи

Печатењето со квалитет над-квалитет повеќе не е ефективно. Модерните пребарувачи нудат комплексни алгоритми изградени за да се одделат релевантни, вредни онлајн маркетинг од веб содржини искористувајќи застарена оптимизација за практики.

smm2

Mаркетинг на социјалните медиуми

Социјалните медиуми се денес верзија на викање од покривите. Тоа е начин да го промовирате вашиот бренд и имате значајни разговори со навивачите, следбениците и идните клиенти. Со вистинската стратегија за социјални медиуми, ќе бидете слушнати.

ppc

Плати-по-клик рекламирање

Нашето внимание е целосно насочено кон висок квалитет, високо конвертирачки сообраќај директно на вашата веб-страница преку пребарувачи како Google, Yahoo, Bing, Facebook PPC рекламирање, па дури и други веб-страници со сообраќај од вашата целна публика.

insta

Маркетинг преку инфлуенсери

Influencer Marketing е како хибрид на стари и нови маркетиншки алатки, земајќи ја идејата за одобрување на славни личности и ставајќи ја во модерна маркетинг-кампања управувана со содржина.

mail

Маркетинг преку е-пошта

Е-пошта маркетинг е докажана содржина маркетинг стратегија за зголемување на бренд свест, растење на веб сообраќај, генерирање предност и промовирање на производи и услуги.

content

Анализа на содржина

Нашата работа е да ја мапираме вашата стратегија за содржина со вашите комерцијални цели, а тоа го правиме со совладување на функциите за следење на анализите и мерење на цените во реално време во процесот на креирање содржини.