Компјутерска мрежа во СУГСГ “Орце Николов”.

Ние дизајниравме и имплементиравме комплетно нова жична и безжична мрежа со Cat 6A FTP кабел и Ubiquiti UniFi мрежна опрема. Ние, исто така, имплементиравме систем за централно управување со мрежата (SDN).

Клиент:

СУГСГ „Орце Николов“

Услуги:

Професионални Мрежи, Проектирање на мрежа

Користени продукти:

Поврзани проекти