Електрорама М.

Поради позитивното искуство од претходните проекти со нас, Електрома М сакаше компетентен и професионален партнер во нивното ребрендирање. Веќе неколку години нашиот тим управува со нивниот маркетинг и развива едно модерно решение за one-page вебсајт, кое лесно може да се прошири на вебсајт за Е-трговија. Нивната веб-страница вклучува Drag and Drop Web Builder и модули како модул за клиенти, модул за проекти.

Клиент:

Електрорама М ДООЕЛ

Услуги:

Корпоративен вебсајт, SEO, Хостинг, Маркетинг

Поврзани проекти