Јосип Броз Тито.

Поради нашето седумгодишно искуство на образовниот пазар, СУГСГ “Јосип Броз Тито” не ангажираше да го реорганизираме и редизајнираме нивниот вебсајт од нула. Нашиот тим изработи решение базирано на WordPress со Drag and Drop Web Builder и модули како модулот за вести, модули за проекти и модул за персонал.

Клиент:

СУГСГ „Јосип Броз Тито“

Услуги:

Едукативен Вебсајт, SEO, Хостинг

Поврзани проекти