E-Настава за Јосип Броз Тито.

Поради нашето над осумгодишно искуство во образовниот пазар, СУГСГ „Јосип Броз Тито“ не ангажираше за развој на систем за управување со учење со веб-апликација за учење од далечина. Нашиот тим разви веб решение интегрирано со Office 365 за образование со сите можности за LMS и модул за видео конференција.

Клиент:

СУГСГ “Јосип Броз Тито”

Услуги:

Learning Management System

Поврзани проекти