Лазар Танев.

Поради нашето седумгодишно искуство на образовниот пазар, СУГС “Лазар Танев” не ангажираше да го дизајнираме новото логи и реорганизираме и редизајнираме нивниот вебсајт од почеток. Нашиот тим изработи решение базирано на WordPress со Drag and Drop Web Builder и модули како модулот за вести, модули за проекти и модул за персонал.

Клиент:

СУГС “Лазар Танев”

Услуги:

Едукативен Вебсајт, SEO, Хостинг, Дизајн на лого

Поврзани проекти