Летна академија.

Нашата прва веб-страница беше развиена во мај of 2014 година за Летната ИКТ академија на Илумине. Нашиот тим го дизајнираше нивното лого и разви решеније базирано на WordPress со Drag and Drop Web Builder и со модули како модулот за проекти и модули за курсеви (каде што студентите можат да аплицираат за посакуваниот курс преку интернет) (овој модул вклучува известувања за е-пошта и админ панел).

Клиент:

Илумине

Услуги:

Едукативен вебсајт, SEO, Дизајн

Поврзани проекти