ict-talent.

Ние бевме избрани да го развиеме новиот веб-сајт на иновативниот и едукативниот центар на Илумине. Нашиот тим го изработи нивниот целосен бренд идентитет, ги раководеше профилите на социјалните медиуми и разви решение базирано на WordPress со Drag and Drop Web Builder, опции за преведување и модули како: Модул за проекти и курсеви (каде студентите можат да аплицираат за нивниот посакуван курс преку интернет) ( овој модул вклучува известувања за е-пошта и админ панел).

Клиент:

Илумине

Услуги:

Еукативен вебсајт, SEO, Маркетинг преку социјални мрежи, Дизајн

Линк:

Поврзани проекти