Орце Николов.

Повеќе од 6 години ја одржуваме веб-страницата и маркетингот на СУГСГ “Орце Николов”. Нивниот веб-сајт е решение базирано на WordPress со модули како Модул за вести, Модули за проекти, Модул за персоналот, Drag and Drop Web Builder и опции за превод.

Клиент:

СУГСГ “Орце Николов”

Услуги:

Едукативен вебсајт, SEO, Хостинг, Маркетинг

Поврзани проекти