Радио Клуб 100.

Vision Solutions донираше веб-страница која одговара на потребите на школското радио во СУГСГ “Орце Николов” – Радио Клуб 100. Нашиот тим изработи решение базирано на WordPress, кое го вклучува модулот за плејлисти (каде што корисниците можат да креираат сопствени плејлисти врз основа на видео или аудио), модул за вести, модул за распоред и плеер во живо.

Клиент:

СУГСГ “Орце Николов”

Услуги:

Вебсајт за вести и забава, SEO, Хостинг, Маркетинг, Дизајн

Поврзани проекти