Thirio Bistro Bar.

Нов урбан бистро бар како што е Thirio заслужува исклучително добра веб-страница која одговара на нивниот бренд. Нашето WordPress решение со Drag and Drop Web Builder беше една од првите ХоРеКа веб-страници за бистро бар-ови во Скопје со вклучен Модул за резервации со плаќање преку интернет, известувања преку е-пошта и админ панел, мени модул каде што гостите можат да видат дигитално мени со можност за нарачка на храна и пијалоци од него и Модул за настани.

Клиент:

Ред Дор 2017

Services:

ХоРеКа Вебсајт, SEO

Линк:

Поврзани проекти